Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Cum depozităm și organizăm hainele eficient?

Depozitarea hainelor este o problemă mai ales pentru locuințele cu spațiu mic, unde nu se pot ampasa multe dulapuri. În continuare vă prezentăm cîteva soluții optime de organizare a dulapului, astfel încît să îți ușurezi munca:

1.Soluție – Împarte dulapul în două. Este o soluție optimă în special dacă ai doi copii care au același dulap. Încearcă să împarți piesa de mobilier în două astfel încît să le acorzi amîndurora un spațiu egal. Iar dacă dulapul este prevăzut cu o singură bară pentru haine adaugă încă una, paralelă cu prima.

2. Soluție - Compartimentează-l inteligent. Atunci cînd ai nevoie de un dulap pentru haine, în care vei depozita și lengerie de pat, și prosoape, și încălțăminte etc. este foarte important să delimitezi spațiile în mod inteligent. Consultă un specialist și realizează la comandă un dulap cu rafturi, cuiere, bară și alte accesorii care te vor ajuta eficient să aranjezi toate cele necesare.

3. Soluție – Folosește rafturi suplimentare. Ai multe lucruri și nu-ți încap în dulap, îl poți suplini cu cîteva rafturi care te vor ajuta să compartimentezi lucrurile. Sau chiar poți pe perete agață niște rafturi care ulterior să le poți ascunde.

4. Soluție – Folosește cîrlige. Dacă procuri un dulap cu uși clasice nu uita că și ușile pot fi folosite pentru atîrnarea cîtorva lucruri. Montează niște cîrlige pe ușa dulapului pentru a depozita diverse obiecte de mici dimensiuni – cravate, fulare, curele etc. Ca să nu strici suprafața ușii, poți folosi sisteme inteligente de prindere și fixare fără cuie.

Optează pentru dulapuri la comandă de calitate și bucură-te de suficient spațiu de depozitare.