Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Cum să alegi dulapurile de bucătărie?

Alegerea dulapurilor de bucătărie mereu ne dau mari băi de cap, dar cu ajutorul unor secrete acest lucru poate fi mult mai ușor.

În primul rînd gîndeștete la ce vrei să obții de la dulapurile de bucătărie. Fiind o parte integrantă a domeniului amenajării bucătăriei, dulapurile de bucătărie trebuiesc alese și proiectate conform necesităților și desigur posibilităților spațiului.

În funcție de spațiul de stocare de care ai nevoie și de specificațiile pe care le-ai considerat, este bine să decizi încă de la început dacă vei opta pentru dulapuri făcute pe comandă sau le vei achiziționa dintr-un magazin specializat. Avantajul principal al dulapurilor executate la comandă rămîne faptul că mobilierul va fi făcut exact așa cum îți dorești, neexistînd nici-o limită pentru formă, dimensiuni și materiale.

Iată căteva lucruri esențiale de care trebuie să ții cont cînd alegi dulapurile de bucătărie:

-    Materialul - Lemnul masiv a fost și va rămîne o opțiune populară pentru mobilierul de bucătărie, dar reține și alte materiale potrivite precul pal melaminatul, mdf, furnitul etc.

-    Stilul ușilor – există fronturi sau uși ale dulapurilor de bucătărie pe gustul fiecăruia, fie că merge vorba de stilul tradițiunal, rustic sau modern.

-    Culoare și finisaje - Referitor la culoare, reține că nuanțele deschise ascund mai bine murdăria decît cele închise. Dar alegerea îți aparține.

-    Mînere - Mînerele completează aspectul final al acestui tip de dulapuri, putînd oferi eleganță și unicitate.

Îți urăm o alegere ușoară.