Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

DRESSING-UL – VARIANTE SI STILURI PENTRU ACESTA

Dressing-ul este o încăpere destinată obiectelor vestimentare și accesoriilor. Deși pentru început doar locuințele generoase se bucurau de o astfel de încăpere, practic astăzi orice locuință se bucură de un astfel de dulap. Dressing-ul poate fi cumpărat din magazine sau executat la comandă după preferințe și spațiul disponibil. Dressingurile pot fi găsite după orice stil și după orice stil.

 

Spre exemplu:

-    Dressinguri și dulapuri moderne – sunt reprezentate de o gamă variată de culori, confecționate din PAL sau MDF cu finisaj mat sau lucios. Este reprezentat de diferite rafturi, sertare și obțiuni de agățaț hainele sau alte accesorii.

-    Dressing cu uși din sticlă – de-asemenea este o variată a stilului modern, un astfel de dressing poate fi instalat cu succes în hol, dormitor sau living. Sticla poate avea o varietate de finisaje și culori.

-    Dressing cu uși glisante în stil clasic – de obicei este reprezentat de 3 uși glisante Acest dulap pentru haine reprezintă o soluție foarte bună de a mobila casa amenajată în stil clasic. Se construiește din PAL,din MDF în culori naturale de lemn.

Dorești un dressing stilat și convenabil, Dulapuri.md vă stă la dispoziție cu diferite soluții și modele pentru fiecare.