Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Dulapuri cu oglinzi pentru baie – stil și eleganță

Baia ta pare banală și plictisitoare? Încearcă să o mobilezi cu ajutorul dulapurilor cu oglinzi. Aceste piese de mobilier pot transforma baia ta într-un spațiu estetic și original.

Dulapurile în baie sunt un element de nelipsit, și au rol de depozitare a lucrurilor personale.
Instalarea în baie a unui dulap nou reprezintă o modalitate simplă de a schimba rapid aspectul întregii încăperi. La comandă poți alege din numeroasele modele de dulapuri cu oglindă, de la cele clasice, dreptunghiulare, pînă la cele ovale, mult mai romantice sau pînă la dulapuri pătrate, extravagante.

Cele mai populare dulapuri cu oglinda sunt cele realizate din lemn și MDF,deoarece baia este un mediu umed, iar lemnul va fi expus la umiditate și aburi. Anume aceste materiale sunt rezistente la acești factori. Poți opta pentru dulapuri cu oglindă, cu sau fără ramă. La aceste dulapuri poți atașa și diverse obiecte de iluminat. De asemenea, la comandă poți opta pentru dulapuri de diverse mărimi și adîncimi, pentru toate gusturile și nevoile.

In plus, trebuie să decizi ce fel de dulap îți dorești, un dulap decorativ sau unul strict funcțional. Există dulapuri cu balamale sau care se trag, altele au rafturi fixe, în timp ce altele pot fi ajustate.