Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Dulapurile cupe așa numite și dulapuri cu uși glisante sau culisante sunt alegerea potrivită pentru optimizarea spațiului în interiorul casei dvs.

Executăm dulapuri cu uși glisante la comandă în toată Republica Moldova pentru dormitor, hol, camera copiilor, living sau chiar balcon. Dulapurile cu uși glisante se încadrează perfect în spații mici, de-a lungul patului, sau al unui perete. Deși mai scumpe decît ușile în balamale, ușile glisante cîștigă competiția la capitolul modernism, fiabilitate și spațiu necesar deschiderii.

În timp ce o ușă cu balamale cere cel puțin 50 - 60 cm în fața dulapului ca să se deschidă, ușile cupe nu au nevoie de nimic, pur și simplu culisează stînga-dreapta.

Producem șifoniere/dulapuri cu uși glisante la comandă atîn în Chișinău, cît și în centrele raionale centrale ca: Mun. Balți, Or. Soroca, Orhei, Rîbnița, Edineț, Ialoveni, Cahul, Leova, Drochia, Dondușeni, Briceni, Hîncești, Cantemir etc.

Livrarea Mobilierului este gratis, în raza municipiului Chișinău, și asta nu e doar atît, venim să vă informăm ca instalarea mobilierului este gratis nu doar în Chișinău ci și în urmatoarele centre raionale:
    Anenii Noi, Basarabeasca, Briceni, Cahul, Cantemir, Călărași, Căușeni, Cimișlia, Criuleni, Dondușeni, Drochia, Dubăsari, Edineț, Fălești, Florești, Glodeni, Hîncești, Ialoveni, Leova, Nisporeni, Ocnița, Orhei, Rezina, Rîșcani, Sîngerei, Soroca, Strășeni, Șoldănești, Ștefan Vodă, Taraclia, Telenești, Ungheni.

RSS
dulapuri-cupe-usi-pal-1
dulapuri-cupe-usi-pal-melaminat-2
dulapuri-cupe-usi-pal-melaminat-3
dulapuri-cupe-usi-pal-melaminat-4
dulapuri-cupe-usi-pal-melaminat-5
dulapuri-cupe-usi-pal-melaminat-6
dulapuri-cupe-usi-pal-melaminat-7
dulapuri-cupe-usi-pal-melaminat-8
dulapuri-cupe-usi-pal-melaminat-9
dulapuri-cupe-usi-pal-melaminat-10
dulap-cupe-usi-combinate-1
dulap-cupe-usi-combinate-2
dulap-cupe-usi-combinate-3
dulap-cupe-usi-combinate-4
dulap-cupe-usi-combinate-5
dulap-cupe-usi-combinate-6
dulap-cupe-usi-combinate-7
dulap-cupe-usi-combinate-8
dulap-cupe-usi-combinate-9
dulap-cupe-usi-combinate-10