Dulapuri cu polițe deschise

Confecționarea dulapurilor se începe cu ”carcasa cu polițe”, care de regulă este confecționată din PAL melaminat, utilizată în producerea dulapurilor cu uși clasice din PAL/MDF ori pentru dulapurile cu uși glisante (cupe).
Dulapuri cu polițe deschise

Dulapuri cu uși clasice

Confecționăm în asortiment dulapuri cu uși clasice cu una și mai multe uși. Fiecare dulap este confecționat după design unic personalizat. Prețul dulapurilor noastre este pentru orice buzunar.
Dulapuri cu uși clasice

Dulapuri cu uși cupe

Moderne și stilizate, dulapurile cupe produse de dulapuri.md, sunt o soluție viabilă pentru orice casă. Cu sisteme moderne de culisare, dulapuri.md, propune o gamă largă de dulapuri cupe pentru orice gust.
Dulapuri cu uși cupe

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

De ce Dulapuri.md?

Un motiv în plus să alegi Dulapuri.md, este faptul că noi suntem cei care aducem know how în tehnologie în fiecare zi fiind specializați anume în producerea dulapurilor de orice tip și formă.

Dulapuri cu rafturi deschise

PAL, MDF, Sticla, Lemn, Șpon

Dulapuri fabricate la comandă după cele mai selecte gusturi.

Dulapuri cu uși clasice

PAL, MDF, Sticlă, Lemn

Mobilierul este produs după design-ul dumneavoastră.

Dulap cupe cu uși glisante

MDF, Lemn, PAL, Sticla, Spon

Mobila este confecționată din sisteme moderne de culisare.

Dresing Room

PAL melaminat, MDF, Lemn

Dresing room la tine acasa, pentru plăcerea vieții.

Istoria Noastră

Am pășit cu dreptul pe piața de mobilier din R. Moldova încă din 2005, începînd să producem lucruri inedite în lumea mobilei, creînd ceva aparte, și anume ceva exclusiv ce ne diferențiază prin stil, design, eleganță și abordare unică pentru fiecare operă, cu adevărat de artă.

 

Nu există prezent fără trecut, precum viitor fără prezent, așă că dorim să evedențiem careva lucruri care au stat la baza creării DULAPURI.MD.

2005

Grisalia, este primul nume, care a dat culoare și viață la tot ce se numește - MOBILIER în cadrul firmei noastre. Prin abordare unică, am reusit să confecționăm lucruri neobișnuite pentru oamnei total obișnuiți.

Designul și rafinețea, ne-au definit stilul, care a stat la baza creării fiecărui produs de mobilier în parte. Fiecare lucrare, fiind o capodoperă de artă, așa că am încercat să găsim soluții de creare a mobilierului din diferite materiale, pentru a vă aduce în casă, ceva cu adevărat senzațional.

2010

Am fost mereu cu un pas înainte, și suntem poate unicii care cu adevărat ne pasă, așa că am încercat să aducem know how în tehnologie, si să utilizăm materiale tot mai ecologice, pentru ca produsul final să fie nu doar unul cu design plăcut ci și ecologic, astfel am definit al doilea nume - Mobila ECO.

Am fost nevoiți să facem o schimbare, o schimbare bazată pe nevoile pieții din R. Moldova, și anume să divizăm o secție aparte, care să producă doar dulapuri, să aducem know how și să fim unici prin tehnologia implementată.

2014-2020

Viziunea noastrã este să oferim opțiuni mari pe segment ingust, pentru fiecare client în parte care caută să procure dulapuri de orice natură. Dulapuri.md - Creat de a produce dulapuri!

Livrarea si instalarea mobilierului comandat se face atît în chișinău cît și în intreaga republică
de către echipa noastră.


Cere o ofertă de preț