Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Dulapuri.md - Dulapuri cupe | Dulapuri clasice - Moldova, Chisinau

Cu o bogată experiență în lumea mobilei, dulapuri.md vine să aducă mai mult farmec și splendoare în casa dumneavoastră, oferind toate soluțiile posibile în crearea unei diversități enorme de dulapuri, atît clasice cît și cupe.

Specializați anume, în creare de dulapuri, găsim soluții pentru orice spațiu a casei dumneavoastră, producînd dulapuri cu un design exclusivist pentru hol, cameră de zi, dulapuri pentru baie ori camera copiilor, care adug mai multă magie design-ului camerelor.

Toate tipurile de dulapuri sunt produse din materiale și tehnologii de ultimă generație: MDF vopsit lucios, MDF vopsit mat, MDF peliculă, PAL melaminat, lemn natural, sticlă, oglindă etc.


La Dulapuri.md găsiți o gamă variată de dulapuri de haine și șifoniere cu uși glisnate (cupe) sau clasice. Produsele noastre de mobilier sunt proiectate special pentru funcționalitate și rezistență mare în timp.

Design-ul dulapurilor este creat pentru răspunde cerințelor dvs pentru depozitarea optimală a hainelor, încălțămintei și a altor obiecte de interior.

Din gama de produse Dulapuri.md, fac parte atît dulapuri clasice, cît și dulapuri cupe (uși glisante), care se pot confecționa după preferințele dumneavoastră în funcție de necesitate. Există o varietate imensă de materiale de produce intr-o paletă vastă de culori.

Pentru fiecare produs de mobilier oferim garanție de producător pe termen de 2 Ani!