Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Istoria noastră

Am pășit cu dreptul pe piața de mobilier din R. Moldova încă din 2005, începînd să producem lucruri inedite în lumea mobilei, remarcîndu-ne ca buni făuritori de frumos, creînd ceva aparte, și anume ceva exclusiv ce ne diferențieze prin stil, design, eleganță și abordare unică pentru fiecare operă, cu adevărat de artă.

Nu există prezent fără trecut, precum viitor fără prezent, așă că dorim să evedențiem careva lucruri care au stat la baza craarii DULAPURI.MD.

Faur Mobilă, este primul nume, care a dat culoare și viață la tot ce se numește - MOBILIER. Prin abordare unică, am reusit să confecționăm lucruri neobișnuite pentru oamnei total obișnuiți.

Desinul și rafinețea, ne-au definit stilul, care a stat la baza crearii fiecărui produs de mobilier în parte. Fiecare lucrare, este o capodoperă aparte, așa că am încercat să găsim soluții de creare a mobilierului din diferite materiale, pentru a vă aduce în casă, ceva cu adevărat senzațional.

Am fost mereu cu un pas înainte, și suntem poate unicii care cu adevărat ne pasă, așa că am încercat să aducem know how în tehnologie, si să utilizăm materiale tot mai ecologice, pentru ca produsul final să fie nu doar cu design plăcut ci și ecologic, astfel am definit al doilea nume - Mobila ECO.

Am fost nevoiți să facem o schimbare, o schimbare bazată pe nevoile pieții din R. Moldova, și anume să divizăm o secție aparte, care să producă doar dulapuri, și doar calitate și să fim unici pe acest segment.

Viziunea noastrã este să oferim opțiuni mari pe segment ingust, pentru fiecare client în parte care caută să procure dulapuri de orice tip. Noi chiar suntem specializați în dulapuri, și chiar știm să producem dulapuri - Dulapuri.md.

 

Nu există prezent fără trecut, precum viitor fără prezent, așă că dorim să evedențiem careva lucruri care au stat la baza creării DULAPURI.MD.

2005

Grisalia, este primul nume, care a dat culoare și viață la tot ce se numește - MOBILIER în cadrul firmei noastre. Prin abordare unică, am reusit să confecționăm lucruri neobișnuite pentru oamnei total obișnuiți.

Designul și rafinețea, ne-au definit stilul, care a stat la baza creării fiecărui produs de mobilier în parte. Fiecare lucrare, fiind o capodoperă de artă, așa că am încercat să găsim soluții de creare a mobilierului din diferite materiale, pentru a vă aduce în casă, ceva cu adevărat senzațional.

2010

Am fost mereu cu un pas înainte, și suntem poate unicii care cu adevărat ne pasă, așa că am încercat să aducem know how în tehnologie, si să utilizăm materiale tot mai ecologice, pentru ca produsul final să fie nu doar unul cu design plăcut ci și ecologic, astfel am definit al doilea nume - Mobila ECO.

Am fost nevoiți să facem o schimbare, o schimbare bazată pe nevoile pieții din R. Moldova, și anume să divizăm o secție aparte, care să producă doar dulapuri, să aducem know how și să fim unici prin tehnologia implementată.

2014-2020

Viziunea noastrã este să oferim opțiuni mari pe segment ingust, pentru fiecare client în parte care caută să procure dulapuri de orice natură. Dulapuri.md - Creat de a produce dulapuri!