Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

3 tipuri de dulapuri încadrate în perete ideale pentru amenajarea unui interior unic

Dulapuri incadrate in perete

În ultimul timp, dulapurile încadrate în perete sau numite și dulapuri încastrate sunt utilizate tot mai des în designul unui interior. Acestea sunt estetice, permit o organizare inteligentă a încăperii și o folosire eficientă a spațiului ce te ajută să creezi un interior perfect și unic. De asemenea, dulapurile încastrate pot avea diverse dimensiuni, texturi, culori și funcționalități diverse, alese în dependență de necesitățile proprii. Dulapurile încadrate pot fi considerate și acele tipuri de dulapuri ce sunt confecționate pe întreg peretele, din tavan pînă în pod.

Dulapuri incastrate in perete

Deci, dulapurile încadrate în perete pot fi de mai multe tipuri, fiind folosite atît în hol,  living, cît și în orice altă încăpere a locuinței tale. Deci, iată 3 dintre aceste tipuri de dulapuri

Dulapuri închise

Acest tipuri sunt bine-venite în orice încăpere a casei fiind utile pentru depozitarea diversor obiecte, pentru crearea unui dressing sau chiar pentru protejarea unor obiecte de praf. Dulapuri de tip închis încadrate în perete snt extreme de utile, deosebite și unice.

Dulapuri in pereteDulapuri incadrate perete

Rafturi

Indiferent de destinația acestora, dulap pentru cărți, suveniruri, decorațiuni, veselă, etc , rafturile vor fi mereu unul dintre cele mai simple, funcționale și utilizate piese de mobilier. Acestea pot fi utilizate pentru a adăuga un spațiu în plus de depozitare în orice loc al casei, pentru a umple un gol în perete, etc.

Rafturi in perete

Rafturile, la fel ca și dulapurile pot fi create/încadrate în perete, pot fi amplasate de-a lungul scărilor sau sub scări și chiar și deasupra ușilor. Materialul folosit pentru rafturi trebuie să fie ales în funcție de scopul acestuia și în funcție de designul întregei încăperi.

Rafturi incadrate

Scările

În momentul creării unor dulapuri încastrate în scări, se creează o conexiune unică creînd un fel dulapuri scări, scările devenind mult mai mult decît o zonă simplă de trecere spre un alt etaj al casei. Astfel, dulapurile nu iau nici în cea mai mică măsură din dimensiunile casei tale.

Dulapuri in scariDulapuri incadrate in scari