Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Comodele – utilitate si multifunctionalitate

În prezent tot mai des se optează pentru piese de mobilier  ergonomice, multifuncţionale şi utile.  Comodele indiferent de formă şi dimensiuni sunt un loc de depozitare eficient care se potriveşte pentru orice spaţiu sau încăpere din locuinţă.  În plus la orice comodă există  acea suprafaţă  pe care pot fi aşezate elemente de decor sau obiecte utile şi necesare. 

În cazul în care decideţi să amenajaţi holul şi să amplasaţi o comodă într-un colţ al acestuia, pe lîngă spaţiul de depozitare obţinut, aveţi şi posibilitatea  de a aşeza în ordine diverse obiecte necesare precum mănuşi, căciulă, fular etc. În cazul în care în setul de mobilă pentru dormitor  este inclusă şi o comodă aceasta este potrivită pentru depozitarea aşternuturilor şi aceea a ce este necesar  pentru această cameră.  

Materialul şi culorile comodelor.
De obicei  comodele se produc la comandă în combinaţie cu restul mobilierului din încăpere. Materialele cele mai des folosite pentru comode sunt Pal melaminatul, MDF sau lemn. De-asemenea comodele pot fi fabricate din metal sau diferite tipuri de plastic.

Culorile pentru comode ţine mai mult de gustul şi preferinţele dvs. Astfel puteti cumpara o comodă deja gata într-o nuanţă sau alta. Sau puteţi da comandă de o comodă după dimensiunile şi culoarea dorită.

Comodele mai complexe şi mai moderne sunt dotate cu sisteme de închidere-deschidere  silentioase. Altele nu au mînere, deschizîndu-se cu o uşoară atingere pe margine.