Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Idei de dulapuri pentru balcon

Fiecare din noi dispune de lucruri pe care am dori să le depozităm într-un dulap amplasat într-un colț neobservat al casei, într-o cămară sau în orice alt loc mai puțin vizibil. De aceea, un dulap situat la balcon este mereu o soluție bună pentru oricine. Acesta permite amplasarea oricăror obiecte în funcție de tipul acestuia, reprezentînd un depozit universal și potrivit oricărui design. La fel,  dulapul este un element suplimentar al interiorului și oferă balconului un aspect diferit, unic și interesant. 

Dulap perfect pentru balcon

Astăzi poți găsi o mulțime de modele de dulapuri ce s-ar potrivi, însă va fi foarte greu să alegi unul, atîta timp cît nu concretizezi cîteva detalii, cum ar fi: tipul, dimensiunile, locul unde îl vei poziționa, lucrurile ce le vei depozita în acesta, etc.

În funcție de dimensiunile balconului tău, vei putea alege în ce loc va fi amplasat dulapul. Dacă dispui de un balcon lung și îngust, atunci cel mai bine ar fi amplasarea dulapului sau dulapurilor în una sau ambele părți laterale ale balconului. Pentru a oferi acestuia o utilitate maximă, optează pentru utilizarea întregului perete, astfel vei crea un dulap ce dispune de mult spațiu de depozitare. 

Dulapuri pentru balcon laterale

În momentul în care dispui de un balcon de lungimi mici, dar destul de lat, un sfat ar fi alegerea unor dulapuri sub pervaz. Acestea vor oferi eleganță interiorului tău.

Dulap sub pervaz

Iar în cazul în care nu întîlnești probleme cu dimensiunile, poți opta pentru oricare tip de dulapuri, atît sub pervaz, cît și pe părțile laterale sau chiar ambele.

Dulapuri perfecte balcon

De asemenea, poți utiliza părțile laterale pentru crearea unui birou sau spațiu de luat masa, iar locul de sub pervaz pentru fixarea dulapurilor sau invers. Există un șir de idei pe care le poți utiliza, astfel încît nu doar să mărești spațiul de depozitare a diferitor obiecte, ci să și creezi un balcon elegant, deosebit și perfect pentru relaxare.

Dulap la balcon

De asemenea, în funcție de dorințe sau necesități, poți alege un dulăpior fără uși, de tip deschis, pe care vei depozita suvenire, cărți, cutii sau diverse alte lucruri sau poți opta pentru un dulap de tip închis. Acesta poate avea 2 tipuri de uși: uși clasice sau uși glisante. La fel, acesta poate să includă și cîteva sertare sau dulăpioare mai mici.

Dulap balcon usi glisanteDulap balcon usi clasice

Dulap pentru balcon

Cel mai bun sfat pentru fiecare ar fi realizarea unui dulap la comandă. Astfel nu vei întîmpina dificultăți în momentul în care ai nevoie de dimensiuni nestandarte sau atunci cînd dorești un design mai deosebit al polițelor.

Dulap pentru balcon la comanda