Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Dulapuri sub scări - soluția perfectă pentru mai mult spațiu de stocare

Dulap sub scari

Indiferent de spațiul de care beneficiem, fiecare din noi are nevoie de mai mult loc de depozitare. De aceea, deseori tindem să căutăm soluții pentru a obține cît mai multe zone în plus pentru stocarea lucrurilor fără a ne da seama că astfel riscăm să înărcăm spațiul și să reducem locul liber rămas pentru circulare. Chiar și pentru cei ce dispun de case cu 2 sau mai multe etaje, această problemă la fel își face apariția extrem de des, însă mereu există o ieșire din orice situație.

Deci, o soluție perfectă și inteligentă pentru cei ce dispun de scări, este amplasarea diferitor tipuri de dulapuri sub scări sau în trepte. În acest mod, există un șir de idei ce pot fi implimentate în funcție de necesități și loc liber pentru amplasare. Deci, iată cîteva soluții ce le poți folosi.


Dulap sub scari

Pentru scările din lemn, poți opta pentru consultația sau/și ajutorul unui meșter. Acesta va putea să îți modifice structura treptelor și să creeze din acestea sertare cu spațiu de depozitare.

Dulap sub scari

În cazul în care scările sunt de beton și schimbarea structurii acestora poate fi costisitoare sau uneori chiar imposibilă, poți alege crearea unor dulapuri cu diverse spații de stocare a încălțămintei, hainelor, etc. ce se pot deschide ca dulapuri simple sau chiar și ca niște sertare și amplasarea acestora sub scări.

Dulap sub scari

O altă idee pe care o poți utiliza este să achiziționezi sau să comanzi dulapuri simple sau rafturi ce se vor potrivi după forma scărilor tale, dulapuri încadrate în perete sau dulapuri pentru haine.

Dulap sub scari

Nu ar trebui să te întristezi dacă nu ai parte de spațiu suficient pentru amplasarea unui dulap de dimensiuni mari sau dacă nu poți schimba structura scărilor. În acest caz, poți alege și amplasarea unor dulapuri de bibliotecă pentru amplasarea cărților sau a decorațiunilor, ce nu au o adîncime prea mare și care vor folosi drept mobilier de perete pentru designul casei tale.

Dulap sub scari

Utilizarea dulapurilor sub scări te va ajuta nu doar să mărești numărul de mobilier pentru depozitare, dar și să creezi un interior unic, fermecător și inteligent, astfel încît oaspeții tăi să fie surprinși de simplitatea și genialitatea acestei idei.

Dulap sub scari