Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Avantajele dulapurilor confecționate din MDF

Dualp din mdf

În momentul înlocuirii unui dulap vechi într-o cameră sau alta, fiecare din noi își dorește să obțină un rezultat calitativ, adică un dulap confecționat din materiale bune ce ne va fi util o perioadă mare de timp și la un preț mediu. Deci, astăzi îți vom prezenta care sunt avantajele dulapurilor realizate din MDF.

 În primul rînd, ceea ce ar trebui să știi este că MDF-ul este fabricat la fel ca și PAL-ul, însă lemnul din compoziția acestuia este mărunțit mult mai fin înainte de a fi presat. Față de PAL, MDF-ul are o densitate mai mare, o suprafață mult mai fină și o duritate mult mai înaltă.

Un prim avantaj al dulapurilor realizate din MDF, este că acestea pot fi atît drepte, cît și rotunjite, permițînd astfel crearea unui număr mult mai mare de piese de mobilier.

Avantaje dulap MDF

Un alt avantaj este că dulapurile din MDF au o varietate foarte mare de culori și poate fi executată în nuanța dorită și într-o variantă mată, lucioasă și chiar și semi-lucioasă. De asemenea, MDF-ul mai este divizat în: MDF peliculă; MDF Acrylux și MDF vopsit. Datorită rezistenței sale, acest tip de dulapuri, în special cele din MDF vopsit sunt perfecte pentru bucătărie și baie.

Dualp din mdf

Încă un avantaj este acela că în cazul unei zgîrieturi sau în cazul dorinței de a modifica culoarea dulapului tău, MDF-ul poate fi ușor revopsit.

În cele mai dese cazuri, din MDF se realizează doar fonturile și uşile  dulapurilor, iar restul corpului mobilei se execută din PAL, deoarece prin combinarea acestor 2 materiale, ai posibilitatea de a crea un design relaxant, modern și funcțional.

Avantajele dulapurilor din mdf