Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Tipuri de dulapuri pentru bucătărie

Bucătăria este spațiul unde își găsesc locul o sumedenie de dulăpioare de diferite dimensiuni pentru depozitarea ustensiilor, veselei, mirodeniilor sau pentru încorporarea electrocasnicelor. Lemn, MDF, stclă, șpon sau Pal melaminat dulapurile pentru bucătărie trebuie să fie încăpătoare și alese în dependență de stilul de amenajare. Iată care sunt principalele opțiuni:

-    Dulapuri de bucătărie din Pal melaminat
Durabile și rezistente la lovituri și zgîrieturi, dulapurile de bucătărie din laminat/pal melaminat sunt ideale în bucătăria unei familii. Mai accesibile la preț și cu un aspect estetic pe potrivă. Dulapurile din PAL sunt disponibile într-o varietate de culori, de la aprinse și jucăușe la pale, și pot lua aspectul lemnului natural în funcție de preferințele personale și paleta disponibilă de culori.

-    Dulapuri de bucătărie din MDF
Peliculă, vopsit sau acrylux, un dulap de bucătărie din MDF (Medium Density Fiber) reprezintă o metodă eficientă de a obține un spațiu cu aspect luxos. MDF-ul pal sau lucios oferă dulapurilor  un aspect rafinat, dar și o rezistență și durabilitate sporită în timp. De-asemenea MDF-ul poate avea o gamă variată de culori, de la nuanțe de lemn, la culori apetisante de roșu, galben, orange etc.

-    Dulapurile de bucătărie din lemn natural/masiv
Dulapurile din lemn natural sunt o alegere inspirată pentru orice bucătărie, în special pentru bucătăriile clasice, vintage sau tradiționale. Culoarea lor variaza de la un tip de lemn la altul și au avantajul de a ține față cu brio trecerii timpului. De-asemenea lemnul poate fi lăcuit sub orice altă culoare, astfel oferind luciu și un aspect de invidiat dulapurilor. Este bine să știți că dulapurile de bucătărie din lemn natural sunt relativ scumpe, în comparație cu dulapurile similare realizate din alte materiale.

Toate aceste material pot fi combinate și cu sticlă pentru un aspect mai aerisit și mai elegant.

Pentru a afla prețul unui dulap pentru bucătărie nu ezitați să ne contactați!