Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

CUM ALEG DULAPUL DIN HOL?

O zonă de maxim impact din orice locuinţă este holul de la intrare, deoarece reprezintă primul contact al oaspeților cu atmosfera casei. Suprafața mică a holului poate fi folosită rațional datorită alegerii corecte a unui dulap.
Datorită dulapului, spațiul mic al antreului/holului poate fi exploatat la maxim de eficient.

Dulapul din hol la dorință poate fi dotat cu cîteva cuiere pentru hainele pe care le folosiți zi de zi, și cu spațiu de depozitare a umbrelei. De-asemenea un dulap din hol trebuie să fie dotat cu rafturi și bare pe care să depozitați hainele de sezon și secțiuni special destinate pentru încălțăminte, fiind prevăzute în partea de jos a dulapului, sau pot reprezenta un dulap micuț aparte numit pantofar unde veți putea depozita toată încălțămintea într-un mod organizat. În funcţie de cît de mult perechi de pantofi doriţi să depozitaţi, pantofarul poate fi mai înalt sau mai scund, mai lat sau mai îngust.

Nu doar componența interioară a dulapului din hol este importantă ci și aspectul estetic al acestuia. Oglinda nu trebuie nici ea neglijată, deoarece o oglindă îndeplinește ambele funcții, cea decorativă și cea practică. De-asemenea atrageți o mare atenție la culori, alegeți culori potrivite pentru dulap luînd în considerare stilul de amenajare al holului și culorile pereților, tavanului, pardoselei.

Pentru a primi o consultație cu referire la dulapul pentru hol, Dulapuri.md vă stă la dispoziție.