Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

CUM ORGANIZEZI UN DULAP?

De obicei depozităm foarte multe lucruri în dulap apoi cînd ne trebuiesc sau nu le găsim sau e greu de ajuns la ele. Din fericire, există diverse soluții prin care putem diminua haosul din dulapuri.

Pentru a organiza spațiul din dulap cît mai eficient pentru început aruncă lucrurile de care nu ai nevoie și de care niciodată nu te vei mai folosi. Un al doilea lucru este organizarea dulapului cu diferite sisteme bări pentru umerașe, rafturi și sertare. Acestea va vor ajuta să îți aranjezi toate lucrurile în dulap.

Poți alege fie sertare fie coșuri din fire pentru dulapul tău. Fă sertarele de sus ușor de ajuns la ele iar pe cele de jos mai adînci. Dacă alegi sertare din lemn, folosește mînere în formă de U sau D deoarece sunt mult mai practice.

Este foarte important ca atunci cînd comanzi un dulap de la bun început să te ocupi de oraganizarea dulapului sau poți chiar apela la sfatul designerilor de mobilier. Un dulap potrivit trebuie să aibă și sertare, și rafturi și bare pentru umerașe, astfel orice lucru va avea locul său bine pus la punct.