Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

DULAPURI POTRIVITE PENTRU BALCON

Spațiul unui balcon poate fi folosit la maxim utilizînt rafturi sau dulapuri, care pot fi folosite în scopul depozitării eficiente a lucrurilor mai puțin folosite, a borcanelor sau a hainelor și încălțămintei.

 

În cazul în care ai un balcon mare atunci puteți opta pentru un dulap încăpător, cu una, două sau chiar trei secțiuni, cu rafturi, sertare și alte accesorii ce pot completa interiorul unui dulap pentru o depozitare mai eficientă. Poți opta fie pentru un dulap cu uși clasice fie cu uși glisante.

În cazul în care nu dispui de un balcon mare, poți opta pentru dulapuri suspendate sau rafturi. Deoarece spațiul din balcon este foarte mic, este indicat să folosești orice loc liber pentru a-ți depozita lucrurile. Rafturile înalte care ajung pînă la tavan te pot ajuta să creezi o mică grădină, aranjînd pe fiecare raft ghivece cu flori, iar dulapurile suspendate pot ascunde obiecte pe care rar le folosești.

Ca material pentru dulapurile pentru balcon se folosesc cel mai des PAL melaminat și MDF, totul depinde de necesități și buget.

Atenție: Dulapurile se potrivesc pentru balcoanele închise ferite de ploi și ninsori.