Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

DRESSING PENTRU SPAȚII MICI

Chiar dacă ai un spațiu mic, poți ușor să aduci aici un dulap mare și încăpător care să te ajute să păstrezi lucrurile în ordine. Dacă dormitorul tău nu îți permite amplasarea unui dressing acesta creîndu-ți dificultăți de trecere, atuci nu uita că poți amenaja un dresing în spatele patului, pe hol sau chiar într-un balcon închis.

 

Holul de la intrare poate găzdui un dulap de haine. Chiar dacă spațiul este relativ mic și îngust, cu puțină imaginație poți crea un dulap încăpător, poți opta pe un dulap unde umerașele să nu fie dispuse cu vedere lateral, ci frontală.

Sertarelor sunt foarte utile într-un dressing, pentru că țin lucrurile organizate. Atunci cînd amenajezi un dressing, prevede-l cu: locuri pentru pantofi, sertare pentru lenjerie și ciorapi, rafturi pentru haine, genți, bară pentru umerașe, bară pentru pantaloni, suport pentru curele, cravate.
O altă soluție ar fi să optezi pentru un dulap înalt pînă în tavan chiar dacă ești o persoană mică de statură. O scăriți cu cîteva trepte te poate ajuta să ajungi pînă la cel mai înalt raft.

Dorești un dressing spațios și bine organizat Dulapuri.md îți stă la dispoziție.