Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Tipuri de uși pentru dulapuri cupe

Fiecare din noi are nevoie de mai mult spațiu de depozitare a accesoriilor și hainelor. Din această cauză alegerea unui dulap cu uși glisante (cupe) este cea mai bună achiziție.

Modern, elegant, practic și accesibil, acest obiect de mobilier înfrumusetează orice dormitor, hol sau living.
Din sticlă, oglindă pal melaminat, mdf, lemn sau combinații ale acestora, cu sau fără șină pe podea, ușile glisante evoluează. Cu ajutorul unei uși glisante putem să cîștigă spațiu atît de necesar în apartamentele mici. Principiul de funcționare este extrem de simplu: inlay-ul (care poate fi sticlă, lemn, PAL, MDF) se prinde de un mecanism care rulează pe șine.

În prezent există două mari tipuri de sisteme de culisare, în funcție de tipul de prindere: pentru uși glisante/uși cupe aplicate și pentru uși glisante încadrate. Ușile glisante aplicate sunt folosite ca uși pentru dulapuri. Se numesc uși glisante aplicate pentru că sistemul are prinderea pe cutia dulapului (pe capac si pe fund, in exterior). Mecanismele nu sunt vizibile, fiind acoperite de uși. Ușile glisante încadrate se pot prinde pe tavan sau pe perete. Din această cauză, dacă veți opta pentru un sistem de glisare încadrat pentru dulap, e bine de știut că șinele vor fi vizibile în interiorul dulapului.

Alegeți dulapuri cupe de calitate și  bucurați-vă din plin de spațiu eficient de depozitare.