Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Dulapuri pentru haine cu uși clasice sau uși glisante?

Atunci cînd vine vorba de alegerea unui dulap pentru haine, mereu ne oprim la problema celor două variante pe care tehnologia din domeniu ni le-a pus la îndemînă: vrem să fie cu uși normale balante, clasice sau cu uși glisante/cupe, ceva mai moderne?

Dulapurile cu uși glisante sunt ideale atunci cînd ne confruntăm cu lipsa de spațiu în propria casă - un dulap cu uși clasice necesită aproape un spațiu de două ori mai mare decît un dulap cu uși cupe. Optînd pentru un dulap cu sistem de uși glisante, puteți folosi respectivul spațiu pentru altceva sau chiar puteți mări dimensiunile dulapului în cazul în care aveți nevoie de mai mult spațiu de depozitare.

De-asemenea dulapurile cu uși glisante sunt mult mai estetice, oferind eleganță și stil încăperii în care sunt amplasate. Designul ușilor glisante poate fi variat, pot fi combinate sau pot fi cu diferite desene și ornamente.

Este bine de șiut că un dulap cu uși glisante este mai scump decît un dulap cu uși clasice, ceea ce adesea îi face pe mulți să aleagă un dulap cu uși clasice.