Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Intratea casei, holul – reprezintă oglinda casei!

Se spune că prima impresie de cele mai multe ori este cea mai importantă. La fel se întîmplă și în cazul locuinței noastre, deoarece intrarea reprezinta primul impact vizual al oaspeților care ne trece pragul. De aceea, holul trebuie sa fie unul foarte ordonat și primitor. Mobilat și amenajat bine și cu stil.

În primul rînd cea mai importantă este menținerea ordinii din acest loc. Cîteva haine sau încălțăminte lăsate la voia întîmplării va crea senzația unei locuințe aglomerate și deloc primitoare. Astfel dulapurile ocupă un rol foarte important în acest loc, deoarece puteți masca și depozita ușor o mulțime de lucruri. Nu poate fi un hol fără un dulap cît de mic. Într-un hol își poate găsi locul atît un dulap clasic cît și unul cu uși glisante (dulap cupe). Nu utați nici de oglindă care poate fi așezată pe perete sau adăugată la o piesă de mobilier. Oglinda dă impresia că intrările mici sunt mai mari decît în realitate.

Pentru un dulap bine organizat și încăpător vă recomandăm să apelați la Dulapuri.md care oferă atît o varietate mare de modele, culori și materiale cît și de personal calitativ.