Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Totul despre dulapuri și rafturi într-o locuință

Într-o locuință nouă foarte importantă este organizarea lucrurilor și menținerea unei ordini. Fiecare obiect trebuie să-și găsească locul său într-un dulap sau raft deschis.

Spre exemplu dulapurile suspendate sunt ideale pentru depozitarea obiectelor folosite mai rar, iar locul potrivit pentru ele este orice colţ inaccesibil din cameră, fie hol, baie sau dormitor. Astfel, veţi economisi centimetri preţioşi din camere.

De-asemenea dulapurile suspendate sunt folosite foarte des și în bucătării. Însă de multe ori specialiștii recomandă dulapuri întregi, de sus în jos, pentru a încorpora electrocasnicile în dulap, precum aragazul, frigiderul, hota, cuptorul cu microunde etc.


Dulapurile deschise pot fi folosite şi în living şi în dormitoare, pe post de biblioteci sau pentru expunerea premiilor şi suvenirurilor. Însă trebuie să nu prea încarcați rafturile pentru a nu crea o atmosferă prea încărcată.

Desigur, veţi avea nevoie în locuință şi de dulapuri închise cu uşi clasice, culisante sau pliante, care îşi protejează conţinutul atât de ochii curioşilor, cât şi de praf, de umiditate şi de lumină. Aceste dulapuri sunt potrivite pentru depozitarea hainelor, încălțămintei, albiturilor etc.

Nu uitaţi că orice piesă de mobilier poate fi personalizată, după necesitățile dvs, design și preferințe.