Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Cum alegi un dulap pentru dormitor?

Dulapul este o piesa foarte importantă din dormitor desigur după pat. Din această cauză, acordă-i importanță cuvenită pentru a alege pe cel potrivit nevoilor tale.

Începe prin a-ți planifica spațiul necesar pentru depozitarea celor necesare. Verifică de cît loc ai nevoie pentru a agăța umerașele și cît pentru sertare și polițe.

Dulapul pentru dormitor ideal este cel făcut la comandă, deoarece astfel vei reuși să ai un model perfect adaptat condițiilor din locuința ta. Dacă ai un dormitor mic, vei alege cu siguranță un dulap pe măsură. La fel și în cazul unui tavan înclinat sau a unor unghiuri mai ciudate.
Există și posibilitatea de a fixa dulapul chiar în perete (tip dressing), în cazul în care te bucuri de un dormitor cu nișă.

Dulapurile pentru dormitor sunt versatile, deoarece pot lua, cu adevărat, forma materialului, fie în versiunea cu uși balante, fie în versiunea cu uși culisante.

Atunci cînd alegi dulapul pentru dormitor ia în calcul și culoarea, aceasta trebuie aleasă conform culorilor deja existente în restul mobilei din dormitor.