Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Dulapuri cu oglinzi pentru o baie eleganta

Dulapurile cu oglinzi pot transforma o baie plictisitoare și banală, în una elegantă și originală. Dulapul pentru baie de obicei este o piesă foarte importantă în baie, avînd ca principal scop depozitarea lucrurilor personale (medicamente, cosmetice, obiecte de ingiena personala etc.).

Pe piață sau la producătorii de mobilă poți găsi numeroase modele de dulapuri cu oglindă, de la cele clasice, dreptunghiulare, pînă la cele ovale, mult mai romantice, pînă la dulapuri pătrate, extravagante.

Cele mai populare dulapuri cu oglindă sunt cele realizate din mdf înfoliat sau vopsit, acesta fiind un material rezistent la umezeală și devieri de temperatură, însă sunt și alte variante precum din pal sau lemn.

Atunci cînd ești în căutarea unui dulap cu oglindă pentru baie trebuie să decizi ce fel de dulap îți dorești, un dulap decorativ sau unul strict funcțional. Există dulapuri cu balamale sau care se trag, altele au rafturi fixe, în timp ce altele pot fi ajustate. De-asemenea cînd alegi dulapul cu oglindă trebuie să iei în calcul și dimensiunile pereților și ale chiuvetei.

Pe lîngă dulapul cu oglindă poți alege și un dulap tip penal pentru baie după acelaș design care să servească ca spațiu de depozitare pentru ștergare sau halate.

Pentru o mobilare eficientă a băii nu ezita să apelezi la specialiștii noștri.