Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Dulapul din hol oglinda locuinței

Holul este prima încăpere în care intră oaspeții noștri, din acest motiv anume holul reprezintă oglinda întregei locuințe. Holul trebuie să fie bine organizat, mobilat și amenajat astfel încît să fie estetic și să aibă suficiente locuri de depozitare a hainelor, încălțămintei, umbrelei  și a altor lucruri personale.

Un rol principal în hol îl are dulapul, deoarece cu ajutorul lui poți masca și depozita ușor o mulțime de lucruri. Așează o oglindă mare pe un perete sau adaugă o piesă de mobilier cu oglinzi la intrarea în casă. Acestea dau impresia că intrările mici sunt mai mari decît în realitate.

Poți opta pentru un dulap clasic sau unul cu uși glisante, unul de colț sau unul ordinar totul depinde de preferințe și de suprafața holului. Un dulap pentru hol trebuie să aibă și rafturi, și bară pentru haine, sertare și diferite dispozitive de agățat cheile, umbrela, geanta.

Dulapuri.md propune dulapuri pentru hol unice, cu design personalizat din orice material ( pal, mdf, furnir, lemn) și după orice dimensiune.