Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Care sunt elementele de construcție a unui dulap?

Dulapul este o piesă de mobilier formată din mai multe elemente combinate între ele. Primul element principal al unui dulap este cadrul. Acesta de obicei se face din pal de 18 mm, sau în cazul unui dulap încadrat în perete, pereții pot reprezenta cadrul.

După montarea cadrului puteți începe cu rafturile, acestea la fel cel mai des sunt realizate din pal. După amplasarea rafturilor se montează șinele,bare pentru umerașe și alte dispozitive de agățare.
Alt element principal, în special din punct de vedere estetic sunt ușile / fațadele dulapului. Acestea pot avea deschidere clasică, cît și glisantă. Anume ușile dulapului sunt acea parte vizibilă care ascunde hainele și alte lucruri. Ușile dulapului pot fi din sticlă mată sau colorată, pal, mdf, lemn sau oglindă. Pot fi simple sau imprimate cu diferite desene sau peisaje.

Acestea sunt principalele elemente a unui dulap. Dacă aveți nevoie de un dulap la comandă nu ezitați să apelați la noi. Echipa noastră este gata să satisfacă orice necesitate și gust.