Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Sfaturi pentru mobilarea și amenajarea unui hol

Holul este primul spațiu pe care îl observi atunci cînd intri într-o casă, este ca o carte de vizită pentru oaspeții ce pășesc pragul în locuință. Este foarte important ca holul să reflecte o atmosferă caldă și primitoare.

Holul prezintă mai multe funcții de care trebuie să profităm, ca de exeplu loc pentru depozitarea hainelor și a cheilor în momentul în care ajungem acasă. Astfel în hol  trebuie instalate piese de mobilier funcționale precum cuiere, dulapuri, comode etc.

Amenajarea holului se va face precum în celelalte încăperi, luînd în considerație spațiul disponibil, iar elementele și obiectele decorative  trebuiesc alese în funcție de design-ul din restul locuinței. Dacă holul dispunde de un spațiu generos, atunci poți opta pentru diferite piese de mobilier, chear și scaune, masă pentru a crea un spațiu primitor. Iar dacă spațiul din hol este mic, trebuie să te limitezi la mobilă, să instalezi doar mobila de care ai nevoie și să folosești culori deschise, precum albul.

De-asemenea  în ceea ce privește alegerea culorilor, acestea trebuiesc alese în concordanță cu restul casei și să respecte nuanțele deja alese.