Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Cum să compartimentezi corect un dulap ?

Compartimentarea unui dulap ne poate da dureri mari de cap, cu toate că pare o chestie banală, deoarece fiecare dulap are rafturi orizontare, bare etc. Dar întrebarea este dacă încap toate lucrurile care nu trebuie să stea la vedere în acest spațiu de depozitare?

În continuare vă vom oferi cîteva reguli de compartimentare a dulapurilor:

-    Dulapurile de bucătărie. În bucătărie de obicei avem mai mult de ascuns cratițe, tacîmuri și alte ustensii de bucătărie vă recomandăm să merge pe o variantă de sertare de mari dimensiuni, eventual poți să proiectezi un corp înalt numai pentru așa ceva. Nu alege sertare înguste și neîncăpătoare, cere sfatul specialistului care urmează să-ți producă mobilierul. Astăzi datorită noilor tehnologii poți crea locuri eficiente de depozitare chiar în cele mai adînci colțuri.

-    Dulapuri pentru haine. Mulți dintre noi nu doresc dulapuri înalte pînă în tavan deoarece va fi greu de ajuns la rafturile superioare. Totuși noi recomandăm ca dulapurile pentru haine să fie înalte pînă în pod, iar rafturile înalte să fie folosite pentru depozitarea hainelor de care nu ai nevoie în acest sezon. Verifică cît de înalte trebuie sa fie rafturile cu bara de umerașe, măsoară cele mai lungi haine. Dacă nu ai haine foarte lungi, sub bara de haine poți pune un raft pentru pantofi sau sertare pentru legerie sau ciorapi.

-    Dulapuri la balcon. Dulapurile de la balcon pot fi compartimentate cu rafturi pentru depozitarea borcanelor sau pentru depozitarea hainelor sau obiectelor rar folosite.

De obicei compartimentarea unui dulap se face individual în dependență de necesități. De numărul de rafturi, bare și sertare depinde și prețul dulapului în întregime.

Te sfătuim ca atunci cînd te hotărățti să procuri sau să comenzi un dulap să ceri sfatul specialistului.