Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Noptiera o piesă importantă în dormitor

Noptierele sunt un obiect de nelipsit din dormitor. Acestea sunt necesare pentru depozitarea revistelor, cărților, ochelarilor, a cănilor de ceai și a diverselor lucruri pe care nici nu ne dăm seama cînd le strîngem. De-asemena noptierele oferă un echilibru vizual patului pentru a nu părea că acesta plutește prin cameră.

Noptierele trebuie să fie la aceeași înălțime cu salteaua patului iar adîncimea unei noptiere nu trebuie să depășească 60 cm. Orice dimensiune mai mare de atît poate face ca noptiera să arate ciudat în raport cu patul.

Majoritatea oamenilor aleg noptiere care conțin spații de depozitare cum ar fi sertare sau nișe, însă dacă ești adeptul designului minimalist poți opta pentru noptiere fără aceste spații de stocare. Pentru un aspect mult mai sofisticat poți opta pentru un raft prins pe perete la nivelul saltelei care să țină loc de noptieră. Noptierele se aleg sau se fac după culoarea și designul patului pentru a arăta ca un tot întreg.

În cazul în care ai procurat un pat fără noptiere și ai nevoie de ele , nu ezita să ne contactezi vom crea noptierele exact după patul tău.