Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Cum să alegi comoda TV?

Comoda este o piesă importantă care își poate găsi locul în living sau dormitor pentru a amplasa televizorul. Comoda TV este multifuncțională ea servește ca suport, ca spațiu de depozitare și de ce nu ca element de decor al spațiului.

Pe piață poți găsi o sumedenie de oferte fie pise deja gata fie la comandă, iar alegerea pare destul de grea. De aceea, înainte de toate, informează-te bine cu privire la criteriile de alegere a comodei TV, încît să faci o alegere bună.

  • Dimeniunile.  Principalul criteriu în alegerea comodei TV este dimeniunea televizorului, astfel încât înainte de a comanda comoda măsoară lățimea și adîncimea acestuia.
  • Materialul. Comodele de obicei se realizează din pal melaminat, mdf sau lemn masiv. Alege materialul în dependență de stilul de amenajare și ai grijă ca comoda să se asorteze cu restul pieselor de mobilier din încăperea în care va fi plasată.
  • Înălțimea. Comoda TV trebuie să aibă o înălțime optimă astfel ca ochiul să nu obosească la unghi incomod.
  • Compartimentarea.  De obicei sub blatul pe care se amplasează televizorul se pot realiza sertare sau polițe pe care poți pune fie discuri, boxe sau obiecte de decor.

Comoda TV reprezintă o achiziție pe mulți ani înainte astfel îți recomandăm să faci o alegere de care să nu-ți pară rău.