Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Dressingul la comanda – idei practice!

Dressing-ul este un dulap pentru toate si toate la locul lor in special atunci cind este facut la comanda. Un dressing la comanda prevazut cu nenumarate rafturi si suporturi pentru umerase este o solutie cit se poate de potrivita pentru organizarea articolelor vestimentare si accesoriilor.

Iata citeva sfaturi care speram sa te ajute sa crezi un dressing cit mai functional:
-    Foloseste tot spatiul de la podea pina in tavan.  Umple interiorul dresingului cu bare pentru haine, sertare si rafturi adinci. Daca ai multe haine pe care le tii pe umerase poti pune chiar cite doua bare intr- coloana.
-    Organizeaza dressing-ul in asa fel incat sa ai o sectiune special  pentru hainele care au nevoie de umerase sub care poti aranja un raft pentru pantofi. Alaturi niste sertare sau rafturi pentru hainele care se pot impacheta. Apoi, compartimenteaza sectiunea care ramane libera cu rafturi unde vei tine hainele pentru celalalt sezon.
-    Foloseste led-uri incorporate in zonele intunecoase.
-    Foloseste oglinzi in structura usilor glisante ale dressingului la comanda.
-    De-asemenea daca dressingul este spatios poti incadra o masa rabatabila pentru calcat haine
-    Foloseste cit mai multe sisteme de agatat inteligente speciale pentru genti, cravate, curele etc, doar asa vei putea mentine ordinea in dressing.

Stii cum vrei sa arate dressing-ul casei tale? Noi iti punem dorinta in practica!